Проблемите в Троянска община не са решени напълно

Проблем с отоплението в Центъра за хора с деменция. Сериозен е проблемът в с. Калейца, както и аварията с електрозахранването в с. Белиш

Ръководният екип на Общината обходи всички населени места в община Троян, а в 17 ч. отново заседава Кризисният щаб. Възстановено бе електрозахранването в Борима, Балканец, Дълбок дол, Голяма Желязна, Орешак и Черни Осъм, но към момента отново възникват проблеми в някои от тези населени места. Проблемите в Троянска община не са решени напълно
Кметът на Община Троян г-жа Михайлова е в контакт с кметовете и кметските наместници на всички населени места, с ръководителите на институциите, както и с Областен управител.
Пътната обстановка в общината започва да се нормализира, но проходимостта е при зимни условия. При своя обход, кметът Михайлова се срещна с управителя на Дома за стари хора – там парното вече работи, като е закаран агрегат. По-сериозно остава положението с отоплението в Центъра за хора с деменция.
В голямата част от населените места от общината все още не са изчистени страничните улици. Сериозен е проблемът в с. Калейца, както и аварията с електрозахранването в с. Белиш. Приоритетно тази нощ ще се работи в Чифлик; пътят Бели Осъм-Чифлик; пътят Орешак-Черни Осъм; необходимо е разширяване на пътя към с. Балабанско. Съществуват проблеми с почистването на крайни махали и уличната мрежа на някои от селата.
През нощта ще дежури и отговорник за опесъчаване на проблемни участъци.
Обходите по населени места ще продължат.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button