След луд екшън из троянските улици – катастрофа(обновена)

Мъж самокатастрофира в опит да избегне полицейска проверка

На 19 февруари около 13.18ч. на ул. «Ген. Карцов» в Троян, 31-годишен мъж от гр.Карлово при управление на лек автомобил е забелязан от полицейски патрул да нарушава пътен знак В 2. При подаден сигнал със стоп палка от служителите на РУ Троян водачът не се е подчинил и е продължил посоката си на движение към центъра на града, но малко по-късно е самокатастрофирал на ул.“А.Балевски“.  

При извършена справка в масивите на МВР е констатирано, че младия мъж е с отнето свидетелство за управление на МПС. Пробите му за алкохол и наркотици са отрицателни, а в резултат на инцидента са причинени материални щети само по автомобила.

На водачът от Карлово са съставени 2 акта за нарушение на ЗДВП.

ОД на МВР Ловеч

Днес около обед жители на Троян станаха свидетели на луда гонка  между  лек автомобил  „Фиат“ и полицейска кола От улица „Христо Ботев“  в посока  кръговото на Общински пазари  водачът на лекия автомобил е карал с бясна скорост без да се замисли има ли коли, хора. По чудо всичко се е разминало без жертви на необмисленото му шофиране в центъра на града. По разказа на очевидци такова чудо не се  е случвало в Троян. Точно като на филм, полицейски  екшън.

В  крайна сметка Фиат-ът  самокатастрофира   по пътя за Орешак  точно на прелеза на „Кози Вир“.  На местопроизшествието е имало 3 патрулни коли, съобщи репортер на „Троян експрес“  и „Областа“ . Колата на виновния шофьор  е смачкана дотолкова, че да не може да се използва. Няма жертви.

Подробности за случката ще научим утре от  Пресцентъра на ОД на МВР Ловеч.

Източник:
ОД на МВР Ловеч
Back to top button
Close