След луд екшън из троянските улици – катастрофа(обновена)

Мъж самокатастрофира в опит да избегне полицейска проверка

На 19 февруари около 13.18ч. на ул. «Ген. Карцов» в Троян, 31-годишен мъж от гр.Карлово при управление на лек автомобил е забелязан от полицейски патрул да нарушава пътен знак В 2. При подаден сигнал със стоп палка от служителите на РУ Троян водачът не се е подчинил и е продължил посоката си на движение към центъра на града, но малко по-късно е самокатастрофирал на ул.“А.Балевски“.  

При извършена справка в масивите на МВР е констатирано, че младия мъж е с отнето свидетелство за управление на МПС. Пробите му за алкохол и наркотици са отрицателни, а в резултат на инцидента са причинени материални щети само по автомобила.

На водачът от Карлово са съставени 2 акта за нарушение на ЗДВП.

ОД на МВР Ловеч

Днес около обед жители на Троян станаха свидетели на луда гонка  между  лек автомобил  „Фиат“ и полицейска кола От улица „Христо Ботев“  в посока  кръговото на Общински пазари  водачът на лекия автомобил е карал с бясна скорост без да се замисли има ли коли, хора. По чудо всичко се е разминало без жертви на необмисленото му шофиране в центъра на града. По разказа на очевидци такова чудо не се  е случвало в Троян. Точно като на филм, полицейски  екшън.

В  крайна сметка Фиат-ът  самокатастрофира   по пътя за Орешак  точно на прелеза на „Кози Вир“.  На местопроизшествието е имало 3 патрулни коли, съобщи репортер на „Троян експрес“  и „Областа“ . Колата на виновния шофьор  е смачкана дотолкова, че да не може да се използва. Няма жертви.

Подробности за случката ще научим утре от  Пресцентъра на ОД на МВР Ловеч.

Source
ОД на МВР Ловеч

Related Articles

Back to top button