Троянски талант получи дарение инструмент от Национален Съюз Безопасност и Охрана Бургас

Със събрани собствени средства беше закупен нов музикален инструмент и бе дарен на Галя Димитрова

Бургаската структура на „Национален Съюз Безопасност и Охрана“ (НСБО), обединени от каузата в подкрепа на младото поколение и талантливите деца, направиха дарение на млад музикален талант. Със събрани собствени средства беше закупен нов музикален инструмент. Той бе дарена  талантливата, израснала в Троян, Галя Димитрова, която е лауреат на наши и международни конкурси.

Троянски талант получи дарение инструмент от Национален Съюз Безопасност и Охрана Бургас
Галя- единственото момиче в квартета

Общинският ръководител на НСБО Илиана Гъбева връчи плакет за особени заслуги в педагогическата дейност в областта на музиката и съпричастност към каузата на Светослав Василев – преподавател на Галя в музикалното училище.

Нека припомним, че Галя започна първите си стъпки в Детска Музикална школа при НЧ“Наука-1870″ Троян при педагожката Амория Маркова и тромпет  при Бойко Ковачев. Тя беше активна певица и ВС“Усмивка’ по времето на Светла Червенкова. След завършване на четвърти клас Галя кандидаства в Средно музикално училище Бургас. Бе приета и от тогава, благодарение на  Светослав Василев, тя печели призови места по конкурси в България и чужбина

Source
БНР Бургас

Related Articles

Back to top button