Все още има проблеми с ЧЕЗ в община Троян

Има голяма опасност от ледени висулки. Все още има райони без ток.

Днес сутринта при обходите на общинска администрация в Троян и всички села в общината е установено, че цялата републиканска и общинска пътна мрежа и улиците в града са проходими при зимни условия, като състоянието на по-голямата част от пътищата е много добро. Черни Осъм е с възстановено водоподаване, пише Донка Михайлова в своята фейсбук страница.

От снощи в  Белиш е светло! По-сериозно е положението в Дебнево, където в половината къщи няма фаза. В почти всички населени места има къщи без ток и изпочупени стълбове.  От Врабево получихме сигнал, че  къщи и улици нямат ток поради липса фаза. Подаден е сигнал. Авариите вече са отстранени.

В квартал Попешка не е минавал снегорин все още.  Очакваме включване от ОП“Комунални услуги“

По-долу ще прочетете точно къде и какви проблеми има. Информацията  е подадена  от кметове и наместник-кметове на населените места.

Бели осъм, Калейца, Ломец, Старо село, Терзийско, Балканец, Орешак, махала Длъжковското и Балабанското  – там  всичко е наред.

Току-що кметицата на троянското село Борима съобщи , че и вече е  светлото дойде във всички къщи. Засега очакваме новини  от три села.

Голяма Желязна – Една част от селото няма ток  и по  отделни улици и махалите  има скъсани проводници. В момента работи екип на ЧЕЗ.

В Дълбок дол се работи по аварии.

Дебнево – половината  от селото имат вече ток. В циганската махала е по-сериозен проблема. Има паднал стълб.

Добродан –  само няколко къщи са  с проблеми, но по-късно след обяд ще бъде оправен проблема и там.

Чифлик – някъде няма  улично  осветление. Но почистването от ул.“Иван Дочев“ в селото към курорта  „Чифлик“ е под всякаква критика, сподели наместник-кмет Илия Минков.

Балабанското- проблем с почистването на Общинските пътища.

В момента се работи навсякъде по обектите, където е подаден сигнал.  Сутринта 21-та кмета и наместник-кметове са подали информация на Йордан Димитров  какви аварии има още.

Важно  е гражданите с проблеми в електроснабдяването да подават информация към кметовете или към дежурния по община на тел. 6-80-50.

Все още има проблеми с ЧЕЗ в община Троян
Пример – Ледени висулки по покривите. Това се намира на улица „Васил Левски“ в близост до новото кръгово. Такива висулки има навсякъде из града.

Също  да се внимава  къде се върви. В момента има образувани ледени висулки, които при затопляне на времето започват да се топят и има риск някоя да падна върху главата на минувач. Те са доста тежки и последствията са понякога фатални.

От екипа на сайта също призоваваме  да уведомявате на горепосочените телефони или на кметовете. Ние също се включваме към тях. Така, че уведомявайте ни – на месенджър, имейл , телефон. Ние също ще съдействаме да достигне по- бързо информацията до когото трябва. Нашите телефони са написани в сайта.

Галерия

Публикувахте от Ивайло Тодоров в Събота, 8 февруари 2020 г.

Related Articles

Back to top button