Моля ви, молете се за сина ми, той няма вина!

Близките на заболелия от коронавирус Веселин  Ангелов ни помолиха да публикуваме изявление в нашия сайт

Близките на заболелия от коронавирус Веселин  Ангелов ни помолиха да публикуваме изявление в нашия сайт.  Причината е злобните  коментари под публикации на троянски  медии във Фейсбук, които не присъстваха на брифинга, а  си позволиха да разкрият лични данни за пострадалия. Тук е мястото да споменем, че г-жа Донка Михайлова и членовете на кризисния щаб спазиха конфедициални данни за болния.  Справка видеото по-долу.

Самата Донка Михайлова се е чула с него и пише в своята страница във Фейсбук следното:

„Чух се с младия мъж, който бе хоспитализиран в Инфекциозно отделение в МБАЛ Ловеч с COVID 19. Той е в сравнително добро състояние. Чувства се зле, че създал твевоги за троянци. Пожелах му скорошно оздравяване. Предложих помощ.“

Вследствие  медиийните публикации  самият болен пусна призив във Фейсбук към всички, които са контактували са с него. За  да се прегледат и дадат проби за коронавирус.

Аз съм майката на Веселин Ангелов. Искам да разясня, че в Разлог му откриват двустранна бронхопневмония. Никой от лекарите не се е усъмнил за тоя проклет вирус.  Той попита може ли да дойде да се лекува в нашия санаториум за белодробни болести. И се прибра в Троян. Заедно тръгнахме за болницата. Не е имал контакт с никой от Троян и село Черни Осъм. Но след направените изследвания  се оказа, че трябва да лежи в инфекциозна болница Ловеч заради короновируса, който е прихванал в Банско.

От неделя ние сме затворени и не контактуваме с никой. Не съм се прибрала даже при семейството си, за да предпазя другия ми син и 96 годишната си леля. Заедно съм със снаха си, майка и и двете ми внученца.

Моля ви, молете се за сина ми, който честно си изкарваше прехраната на семейството в Банско. Той няма вина.

Нека бързо да оздравява“

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button