Отменят се репетиции и културни събития на закрито в Троян

Театралната постановка"Лъжата' се отлага за 21.05.2020г.

На основание на Заповед № РД-01-114 от 05.03.2020 г. на министъра на здравеопазването с цел ограничаване на опасността от разпространение на COVID – 19 (коронавирус) се ПРЕУСТАНОВЯВАТ РЕПЕТИЦИИТЕ на следните  формациите при НЧ“Наука-1870″ Троян: ВС „Усмивка“, ФА „Траяна“, „Ха, за здраве“, Студия „Гласове“, Дамски камерен хор , любителския театрален състав, както и заниманията в Школата по изобразително изкуство , считано от 09.03.2020 г. ( понеделник) до 15.03.2020 г. (неделя).

Също така се отменят всички културни събития  на закрито, запланувани в предстоящите събития на Троян,   а именно срещата с журналиста Румен Стоичков в Информационно-културния център на 9 -ти март. Също така представянето на книгата  „Пътеката на хората“ на Петър Ванев  на 11-ти т.м. няма да се състои.

Спектакълът  на Танцово студио „Бордо“  се отлага  по  по технически причини.

Театралната постановка „Лъжата“ от Флориан Зелер с участието на Асен Блатечки, Койна Русева, Стефан Иванов, Милена Маркова, която е предвидена за 18.03.2020г се отлага за 21.05. т.г. Билетите важат без презаверка.  Тези, които няма да могат да присъстват на 21.05, моля да се обадят в касата на  читалище“Наука_1870″Троян, за да им бъдат върнати парите. Това съобщи секретаря на читалището, Станка Марешка

Сс оглед усложнената вурусологична обстановка в страната, управителният съвет на БК Чавдар взе решение, да се преустановят временно всички тренировъчни занимания и спортни мероприятия за всички възрасти, провеждащи се в зала Чавдар Троян.

Related Articles

Back to top button