Поп фолк певицата Преслава отменя всичките си изяви

Добрaта новина е , че  поп фолк певицата Преслава  отменя всичките си публични участия и появи за неопределен период от време. Това тя обяви в социалната мрежа  Facebook вчера. Ето какво пише тя:

„Скъпи приятели, бих искала да ви информирам, че отменям всичките си публични изяви за неопределен период от време. Причината за това мое решение е разпространението на така нареченият корона вирус, който вече е и в България. Това е лично мое виждане и не искам да ангажирам никой с него , както и не призовавам някой да ме последва! На фона на така създалата се ситуация в страната, при която отлагат театрални постановки, затварят кина, спортни събития се провеждат без публика и се обмисля забрана на всички мероприятия на закрито, смятам за крайно безотговорно от моя страна да продължавам да обикалям дискотеките и клубовете в цялата страна, като по този начин излагам на опасност себе си, близките ми и всички колеги и фенове , с които се срещам ежедневно. Надявам се в най-скоро време да има решение на проблема и всички да може да се върнем към обичайните си занимания. Обичам ви бъдете здрави!“, пише изпълнителката в профила си.

Дали ще има последователи Преслава не се знае, но това според феновете й  е най-разумно.

Коя е Преслава?

Преслава Колева Иванова, по-известна с артистичния си псевдоним Преслава, е българска попфолк и народна певица. Сменила е рожденото си лично име от Петя на Преслава.
Родена: 26 юни 1984 г. (възраст 35 години), Добрич. Има една сладуранка –  Паола Павлова Лазарова

Предлагаме да чуете „Лале ли, си зюмбю ли“, песен на Верка Сидерова, аранжимент на композитора Георги Андреев (диригент на оркестъра при НА“Филип Кутев), в изпълнение на така наречените поп фолк певици. Всички те са завършили Средно музикално училище с народно пеене. Деси Слава, Емилия, Цветелина Янева (има троянски корен), Анелия, Преслава и Галена –

Източник
УикипедияФейсбук

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button