Калинел с поредна награда

Евробулпроджект( с управител Иван Иванов ), която осъществи строежа на новия склад - за  Строител на Годината 2019г

Фирма „Калинел“ ЕООД с управител инж. Марин Радевски спечели поредната награда. Това е  призът за Инвеститор на Годината 2019г в регион Ловеч, а строителната фирма Евробулпроджект( с управител инж.Иван Иванов ), която осъществи строежа на новия склад – за  Строител на Годината 2019г. в регион Ловеч.

Извънредното положение в страната не позволи провеждането на бляскавата церемония за  „Годишните Награди за Строителство M2“ на България, която трябваше да се състои на гала-вечеря в Централен Военен Клуб, София на 02.04.2020г. и трябваше да бъде излъчено по БНТ 1 на 05.04.2020г.

"Калинел" с поредна награда
Грамотата за строителната фирма Евробулпроджект( с управител инж.Иван Иванов )

Годишните Награди за Строителство M2 се провеждат за осма поредна година и и на церемонията се обявяват най-активните инвеститори, проектанти, строители и консултанти, на база завършени кв. м разгъната застроена площ.

Класацията се прави изцяло и единствено на база реални числа за квадратни метри разгъната застроена площ, в които е инвестирано, били са проектирани, построени и завършени с акт 16!

Няма субективизъм при определянето на победителите в отделните категории и по региони в страната.

Нека припомним, че троянската фирма досега е спечелила много награди – за най-добър работодател, предприемач, дарител и др.

Честито!

 

 

 

Източник
Строителство M2

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Проверете също
Close
Back to top button