Съвсем побесняха некадърниците

Да защитим българските производители и търговци

Предлагаме Ви едно мнение на пловдивчанката  адвокат Елена Гунчева, което тя е постнала в социалната мрежа  Фейсбук. Цитираме дословно без редакторска намеса

     Ананиев днес издаде поредното некадърно недоразумение, наречено заповед. С която забранява функционирането на кооперативните пазари и борсите за цветя. Явно искат да ни обрекат наистина на гладна смърт и да ядем само боклуците на чуждите търговски вериги. Точно напролет, когато организмът има нужда от витамини, плодове, зеленчуци, тия безродници прости ще затварят пазарите. Защото не им стигат мозъчетата да направят организация.

Принципът на действие на илитератите е заради бълхата да изгорят юргана. Какъв имунитет ще имат хората след зимата, затворени по къщите без въздух и слънце, че и без пресни плодове и зеленчуци!?! Тоя некадърник редовен ли е? Как позволяваме на подобни да се разпореждат с живота ни?

Ще обрекат децата ни да ядат само тестени изделия и сладко. Ще направят всички ни кюфтета! Ще се разболеем не от коронавируса, а от елементарна хиповитаминоза. Този ясно, че не е в час с медицината, ама поне в цялото министерство как един не се намери да мисли!

Маски – добре, въпреки че и това е простотия. Но да ни лишат от витамини….а тези търговци продукцията по полето какво ще я правят, бе, некадърници такива? Така ще си изгние, докато чуждите вериги ни продават пластмасови домати и краставици с вкус на тоалетна хартия!

Е, това вече няма да го бъде!

Да защитим българските производители и търговци. А ония горе, да си намерят някой да ги съветва, че освен простотии, този месец нищо друго не видяхме от тях….а, да, и 24-часови пиар акции по телевизиите!

Съвсем побесняха некадърниците

 

Via
Адв. Елена Гунчева
Source
Фейсбук

Related Articles

Back to top button