Фондация Ейнджълс се включи активно в борбата с COVID-19

Заедно с финансовата подкрепа на общинския съветник г-н Васил Гадевски бяха дарени защитни костюми за многократна употреба на община Троян

В условията на пандемия Фондация Ейнджълс (Ангелите) с председател г-н Ивелин Кичуков се включи активно в борбата с COVID-19.

Заедно с финансовата подкрепа на общинския съветник г-н Васил Гадевски бяха дарени защитни костюми за многократна употреба на община Троян, която предостави костюмите на медиците от МБАЛ Д-р Георги Стоев-Шварц.

Фондация Ейнджълс се включи активно в борбата с COVID-19
инж.Васил Гадевски и д-р Бамбов

Предпазни средства получи и Специализирана болница за активно лечение на белодробни болести – Троян.

Фондация Ейнджълс се включи активно в борбата с COVID-19
Дарение и за Белодробма болница Троян с управител д-р Цветомила Дудевска
Фондация Ейнджълс се включи активно в борбата с COVID-19
Дарение – захарни изделия на най-бедните жители в община Троян

Освен предпазни средства за медицинските лица на първа линия, фондация Ейнджъл заедно с Движение на българските майки – Бургас и Widows sons Bulgaria дариха захарни изделия на най-бедните жители в община Троян. Всички приятели на Ейнджъл за пореден път се обединиха в помощ на най-уязвимите групи от населението, за да предос тавят своята помощ и подкрепа.

Дарения на защитни маски, предпазни шлемове и костюми за многократна употреба получиха и Четвърта многопрофилна болница за активно лечение в гр. София, 12 ДКЦ гр. София, Център за спешна медицинска помощ гр. Перник, МБАЛ Югозападна болница гр. Петрич. Всички от семейството на Ангелите подкрепят медицинските лица в нелеката борба с пандемията от коронавирус и им благодарят за техния професионализъм и всеотдайност.

В дванадесетгодишната си дейност фондация Ейнджъл и нейният председател г-н Ивелин Кичуков не веднъж са показвали, че заедно сме по-силни. С общи усилия можем да помогнем на социално слаби семейства и деца, лишени от родителски грижи. Заедно можем да вдъхнем надежда на възрастни хора и подадем ръка на хора в неравностойно положение. Приветстваме всички, които желаят да станат част от семейството на Ангелите и да подадат ръка, защото добрите дела живеят в добрите сърца.

Заедно можем повече!

Фондация Ейнджълс се включи активно в борбата с COVID-19
Храна за самотна майка от Троян

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button