Онлайн търговията и хранителните добавки

В света, в който живеем, не само комуникираме онлайн, но и пазаруваме онлайн услуги, дрехи, техника и дори продукти. В това число спадат и едни от най-често пазаруваните продукти – хранителните добавки.

Според доклад, изнесен за Европарламента през септември миналата година, броят на онлайн купувачите в Европа се е утроил през последните 5 години. Безспорни лидери в интернет търговията в Европа са Дания, Великобритания, Холандия и Швеция, където около 2/3 от потребителите пазаруват онлайн.

Какви са данните у нас

У нас тези цифри са малко по-различни, но обещават непрекъсната тенденция за растеж. Според Българската асоциация за електронна търговия все по-голям процент от потребителите пазаруват онлайн, което показва, че онлайн търговия печели все повече привърженици и в България.

Днес благодарение на онлайн магазините потребителите имат свободата кога, къде и как да пазаруват. Покупката може да бъде извършена във всеки един момент без ограничение във времето и без да се налага потребителят да напуска дома си.

Онлайн търговията предлага и възможността бързо и лесно всеки да се информира за спецификите и цената на даден артикул и да ги сравни. Това не само пести средства, но и улеснява избора на потребителите, които могат и да потърсят мнения и препоръки от независими други клиенти или дори от своите приятели.

В световен мащаб сред най-купуваните добавки са тези, които подобряват мускулатурата, спомагат за отслабването и тези, които подпомагат имунната система. В това число спадат световнопризнатите продукти на АкваСорс, сред които се отличават някои от топ суперхраните на пазара.

Става дума за зелената енергия, афа водораслите, както и на превъзходната коластра, като всички тези продукти могат да се употребяват дори от бебета. Те са особено предпочитани от водители, защото онлайн поръчката спестява време, средства и носи удобство.

Откъде да закупим тези продукти

Чрез онлайн пазаруването на суперхраните на АкваСорс, било то за колегите в офиса или за семейството у дома, всеки потребител може да сравни различните възможности и решения, да получи консултация за най-добрия избор и да си осигури удобството това да стане, без той да напуска дома/офиса си.

Освен това в kolastra.eu предлагат много интересни predloveniq за нови и редовни клиенти, както и ценна информация как може да се регистрирате в АкваСорс, за да пазарувате по-изгодно и дори да получавате подаръци. По този начин потребителите получават качество, консултация, спестено време и средства и си осигуряват удобство да поръчат и получат нещо до всяка точка в света, без да се налага да излизат от дома или от офиса.

Същевременно освен горепосочените удобства и предимства, вие получавате възможността да получите професионална консултация и съдействие относно употребата на тези суперхрани, както и опцията да ги получите напълно безплатно.

Още по-вълнуващото е, че щом си направите регистрация в официалния сайт, имате възможност докато пазарувате за себе си, да печелите допълните средства под формата на комисионни, но това касае само хората, които желаят да съчетават полезното с приятното.

Ивайло Тодоров

Системен и Уеб администратор и фотограф на медията.
Back to top button