Блиц фотоконкурс на тема: “Община Троян – Природа и Старинна архитектура”

Здравейте, Приятели!
В началото на месец юли ще издадем 20-ти юбилеен каталог “Троян – Бизнес&Туризъм 2020”.
Идеята да обявим блиц-фотоконкурс дойде спонтанно. Целта е хората, харесващи община Троян, да бъдат съпричастни към това издание – най-старата поредица на българския туристически пазар.
ЖУРИТО Е В СЪСТАВ: Лилия Цанкова, Елеонора Авджиева, Руслана Савова Попсавова, Краси Минкова, Генади Маринов. Те  ще гласуват за вашите фотоси, които ще бъдат анонимни. Само издателите, на чиито адрес ще изпращате снимките ще знаят авторите. Издателите заедно с адвокат Венелин Ангелов ще систематизират гласуването и ще съобщят резултатите.
РЕГЛАМЕНТ:
1/ Изисквания към фотосите:
– Кадрите трябва да бъдат с не по-малка резолюция от 3000 пиксела по дългата страна и във формат jpg. Нямаме претенции за годината на снимката! Много важно – може да са от всички сезони!
– Предоставените за участие фотографии трябва да отговарят на темата на конкурса.
– Обработка на кадрите се допуска, RAW конверсия, прекадриране (crop), цветови корекции, корекции на контраст, HDR – сглобяване на клинове и панорами
– Не се допускат колажи – изображения съставени от различни обекти, взети от други снимки.
– Участниците трябва да притежават всички авторски права върху снимките, с които участват. Изпращайки ни вашите снимки, вие се съгласявате те да бъдат публикувани в каталог “Троян – Бизнес и Туризъм 2020” и други материали на Общината, като не предявяватe финансови очаквания към организаторите на конкурса.
– Към фотосите трябва да посочите – име на автора, обект и – при желание – дата. Наше задължение е Вашите фотоси с обозначен автор /при авторите в началото на каталога/ да са отбелязани.
2/ СРОКОВЕ:

Всеки участник изпраща до 5 фотоса на e-mail: nico.zarichinov@gmail.com до 11 юни /четвъртък/ – 24 ч. На 15 юни /понеделник/ ще бъдат обявени резултатите. Наградите ще можете да получите след 30 юни, когато каталогът и картичките бъдат готови.

 Всички наградени ще бъдат обявени на 2 страници в каталога.
1 награда – Представяне на фотоса в центъра на колажа на корицата + луксозен тефтер + 10 каталога + 200 картички с наградените фотоси
2 награда – Представяне на фотоса в колажа на корицата + луксозен тефтер + 5 каталога + 100 картички с наградените фотоси
3, 4 и 5 награди – Представяне на фотоса в каталога + луксозен тефтер + 2 каталога + 50 картички с наградените фотоси

Всички допуснати фотографии ще се представят в каталога!

Конкурсът е и за любители и може да участва всеки, който се съобрази с регламента!
УСПЕХ!
Домакини на Събитието са: Регион Балкания и ТроянЪт – Всичко за Балкана Троян Експрес

Related Articles

Back to top button