Купувайте играчки от проверени търговци

Играчките имат много голямо значение за правилното развитие на децата. Играейки си с тях, малчуганите опознават света и развиват социални, моторни и когнитивни умения.

Вие знаете всичко това и се стремите често да радвате своите любими същества с красиви и подходящи за възрастта им играчки. Единственото, което ви притеснява е дали играчките, които избирате и купувате са с високо качество и напълно безопасни за децата ви.

Всъщност, единственият начин да сте напълно сигурни, че играчките са с високо качество е като купувате подобни детски артикули от водещи и доказали се през годините магазини като БгХлапета.

Какво отличава проверените магазини от останалите?

Имат голям опит

Потребителите наричат “проверени” магазините, които имат достатъчно голям опит зад гърба си и са се наложили като търговски обекти, които предлагат качествени и безопасни за децата играчки. Това са търговци, които правят всичко възможно да отговорят на търсенето на децата и родителите, предлагайки разнообразни и качествени детски играчки.

Безкомпромисни са в качеството

Водещите търговци не правят никакви компромиси с качеството на детските артикули, които предлагат и залагат единствено на доказали се производители на детски играчки.

Един от водещите онлайн магазини BgHlapeta например работи със световноизвестни марки като:

Bildo

Moni

Chicco

Chipolino

Dolu

Disney

Fisher Price

Lego

Gabol и много други

Предлагат само играчки със сертификат СЕ

В проверените магазини много държат на качеството и безопасността на предлаганите играчки, затова е немислимо да предложат играчка, която не отговаря на всички критерии за безопасност и качество и не притежава всички необходими сертификати.

Високо качество на обслужването

Водещите магазини държат на качеството на обслужване и са винаги на линия, когато клиент се нуждае от допълнителна информация за определен модел или марка играчка.

Предлагат голямо разнообразие от детски играчки

Популярните и ползващите се с доверието на потребителите търговци непрестанно разширяват асортимента си от стоки и предлагат наистина голямо разнообразие от играчки за деца от всички възрастови групи.

Как да разберете дали търговецът на играчки е проверен и сигурен?

В днешния дигитален свят, проверката се извършва много бързо лесно. Просто трябва да влезете в интернет и да потърсите информация за магазина. Потърсете в групите за майки, разгледайте форумите и лесно ще разберете дали българските майки харесват или не одобряват магазина.

Ако тази информация не ви е достатъчна, попитайте приятели, които са купували играчки точно от този магазин. Близките и приятелите ви няма да скрият, ако нещо не им е допаднало.

Разгледайте и играчките, които се предлагат в магазина. Ако цените им са много ниски, ако производителят на играчките не ви е познат, липсва или ако артикула, който искате да закупите няма сертификат СЕ, това със сигурност не е магазин, от който спокойно можете да закупите играчки за детето си.

Защо да пазарувате от водещи и популярни магазини?

Разбира се, никой не може да ви забрани да купувате играчки от магазини, които предлагат стоки на ниски цени или от пазари, будки и други непопулярни места. Това е ваш избор и ако за покупката на определена играчка водеща е само ниската цена, която ще платите, можете да пазарувате и от подобни места и магазини. Но сме длъжни да си споделим, че обикновено ниската цена означава и ниско качество на детския артикул.

Играчките

Ако обаче не ви се иска да правите компромиси с качеството и безопасността на детските играчки, нашият съвет е купувате играчки единствено от проверени търговци. Защото само пазарувайки от популярен и проверен магазин, можете да сте напълно спокойни, че играчките, които ще закупите и ще подарите на детето си са с наистина високо качество и отговарят на всички изисквания за безопасност. Проверените търговци държат изключително много на качеството на продуктите, които предлагат и могат да ви предложат много широка гама от детски играчки, произведени от световноизвестни производители.

Related Articles

Back to top button