Откриха обновената Foodbar & cafe Don Pazzo в Троян

Архиерейският наместник на Троянската духовна околия, ставрофорен свещеноиконом Марин Божков днес освети обновеното заведение Foodbar & cafe Don Pazzo в Троян. Пожела на собствениците и персонала да има повече клиенти и да има поводи за освещаване. Това заведение е открито 2008 година. След 9 години работа Пламен Николов и брат му, решават обновят заведението. Промяната обаче е в предлагане на здравословна храна. Дюнерите отпадат от менюто, ще има няколко вида салати. Пиците са емблемата на Foodbar & cafe Don Pazzo. Старите нови майстори ще пекат само италиански пици, с италиански и качествени продукти. Целта е троянци и гости да се чувстват специални.

Собствениците  и персонала на заведението  днес, 01.06.2020г., от 13:00ч. очакват своите клиенти в обновеното заведение Foodbar & cafe Don Pazzo, намиращо се в началото на пешеходната зона в центъра на гр. Троян.

„Стилно, модерно и уютно …Какво ще хапнете при нас…?  За закуска фреш и изобилие от здравословни закуски. За обяд и вечеря, свежи салатки, сочен бургер, здравословни сандвичи и ястия, италианска пица, пица на парче – романса, прясна паста. А десертите те изкушават неприлично … Ще Ви посрещнем с удоволствие и ще ви очароваме с неустоими предложения. Добре дошли!“

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button