Богдан Дочев е новият президент на Ротари клуб – Троян

Новата ротарианска година започна с традиционната смяна на президентите. Президентът на Ротари клуб – Троян за 2020/2021 Богдан Дочев получи клубната огърлица от Николай Наков, чиито мандат завърши.

В своето обръщение Богдан Дочев, който е един от основателите на троянския клуб, изрази своите благодарности към всички настоящи и бивши членове, които са допринесли за развитието и утвърждаването на Ротари клуб ̶ Троян, като един от големите и уважавани клубове в България. Той обърна внимание, че предстоящия мандат ще бъде изпълнен с предизвикателства поради наличието на социалните и икономическите проблеми, пред които е изправено обществото, и изрази увереност, че ротарианците и техните приятели ще продължат да служат в полза на обществото.

Следващият президент на клуба ще бъде адвокатът Христо Варчев (елект президент).

„Ротари отваря възможности!“ е девизът на новия президент на Ротари Интернешънъл ̶ германецът Холгер Кнаак, който е член на клуба от малкия град Шварценбек, близо до Хамбург.

Богдан Дочев е собственик и управител на фирма „Арт Студио БМ“ развиваща дейност в областта на рекламата и ивент мениджмънта. Завършил е Национална математическа гимназия – София и Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Притежава две магистърски степени – „Информатика“ и „Маркетинг и реклама“.Богдан Дочев е новият президент на Ротари клуб - Троян

Източник
Пресцентър на Ротари клуб Троян

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button