Честит да си, Мартин Кушев!

На днешната дата (25.08) се е родил един истински троянец милеещ за града и развитието на спорта, в частност – футбола, Мартин Кушев.

Ръководството на ФК“Чавдар“ Троян, всички малки и големи футболисти, фенове  му пожелават крепко здраве,  футболен хъс и успехи във всяко начинание.

Признателните троянци му благодарят от  сърце за всичко, което прави за развитие на спорта и стимулирането на децата да се занимават с футбола.

Балканджията днес навършва 47 години. Животът му е бил свързан с футбола. .Закърмен още в троянския Чавдар“. Играл в отборите Янтра (Габрово), Локомотив (Дряново), Спартак (Варна), Славия (София), 1. ФК Саарбрюкен, Левски (София), Шинник Ярославъл, Литекс (Ловеч), а от 2005 година е водеща фигура в руския Амкар (Перм). Дебютира за България на 12 септември 2007 г. при победата с 3:0 над Люксембург. От 20 юни 2011 година е старши треньор на Славия (София). На 29 ноември 2012 г. Кушев е освбоден от поста треньор след загуба от Черноморец. От тогава досега е пом.-треньор на софийския тим

Нека припомним, че той бе един от организаторите за Среща на поколенията в Троян

Наздраве!

Галерия

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button