Каратеките проведоха уникален лагер – сбор на „Айдушкото сборище“

Галерия и видеоД

Първи по рода си лагер – сбор проведоха каратеките от „Атнес“ и „НСА Файтърс“/София/ от 13-ти до 16-ти август на „Айдушкото сборище“с.Балканец до Троян.

В кампа  освен тренировките по карате  бяха включени и занимания по самозащита, спортна срелба, ориентиране и конна езда. През втория ден бе проведен поход до резервата „Козя стена“,  а на финала спортистите премериха сили в импровизиран турнир по спортно карате.

Наш екип  посети лагера и видя:

– перфектна организация, до най-малките детайли;
– висока дисциплинираност от страна на всички участници и гости, вътрешен ред в лагера и опазване на природата;
– много добри спортни постижения при обучаемите;
– високо професионално и спортно майсторство на инструкторите, които отлично владееха и педагогическите прийоми за обучение в шото кан. Нито за миг не беше изпусната обратната връзка с обучаемите по време на тренировката, не липсваше и индивидуалния подход към децата;
– логистика – без пропуски;
– висок спортен дух и прекрасен психоклимат в клуба.

Раздадени бяха и награди (без нито един пропуск), за стимулиране на старанието към по-високи спортни успехи. Всички участници получиха сертификати, плочки и медали от гостите на откриването, Даниел Сираков – общински съветник и Тодор Комитов – главен експерт по младежта и спорта на Община Троян.  Инструктори на лагера бяха Павлин Дишев(инструктор в „НСА Файтърс“), Красимир Дочев (треньор по стрелба на националния отбор по биатлон), Даниел Сираков, Владислав Шишков и Румен Атев.

Организаторите изказват благодарност за съдействието на Община Троян, „Арт студио БМ“(изработил билбордовете), сватбена агенция „Прованс“,  Красимир Дочев,  Даниел Сираков,  Руслана Попсавова, Мирослав Минев, инструктори, родители, приятели и близки на спортисти от „НСА Файтърс“ и „Атнес“, както и на самите участници.

Благодарности и поздравления към всички организатори, изпълнители, участници и гости!

Галерия от цялото събитие:

Карате лагер сбор

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button