Криминална хроника за Троян, 31.08.2020 год.

    На 30 август около 17.45 ч, на път 3505 Дебнево – Априлци,  22-годишна, неправоспособна жена от Ловеч  при управление на лек автомобил е излязла в ляво по посока на движението си и превозното средство се е преобърнало извън пътното платно. При инцидента е пострадала водачката, която е с нараняване в областта на слепоочието, без опасност за живота. Пробата за алкохол на младата жена извършена с техническо средство дрегер е отчела 0,59 промила в издишания въздух. Съставен и е акт по ЗДВП и констативен протокол от служители на РУ Троян.

В Районно управление Троян е образувано досъдебно производство след получен сигнал от служители на ЧЕЗ АД, че от адрес на ул.«Ген. Карцов» в Троян е извършено неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа, с което са създадени условия за непълно отчитане на потребената енергия.

Работата по случая продължава. 

На 29 август  в 14.00 ч. служители на РСПБЗН – Троян са гасили две плевни в с.Ломец. Унищожени от огъня са 120 м2 спомагателни постройки и 10 м3 дърва за огрев и са спасени  2 сгради. Вероятна причина за пожара е небрежност при боравене с открит огън. 

 

                                                                                  

Source
Пресцентър на ОД на МВР Ловеч

Related Articles

Back to top button