Победа за Чавдар Троян в Луковит

В съботния ден  от  първата седмица на месец август  на стадиона в  град Луковит   се изигра контролната среща между мъжките отбори на „Чавдар“ Троян и ФК „Луковит“ . Тя  завърши с победа на гостуващия троянски отбор с  5:2.

Контролната среща бе много полезна за играчите на футболния   троянски клуб. След отлична екипна игра  се получиха  много добри атаки и  луковитци пет пъти започнаха мача от центъра на терена. Главните „ВИНОВНИЦИ“ за победата   станаха Владислав Трифонов, който вкара   2 гола,  Минко Донковски, Деян Иванов, Ивайло Камарашки – по един.

На вратата се завърна Христо Величков – Яблата, който бе излъган на два пъти от нападателите на Луковит. В останалото време бе много  стабилен и  успя да опази мрежата.

Максун Бекиров не участва  в контролата  заради  контузия, а  Мирослав Конански отсъстваше поради заетост.

Според треньора на отбора Боян Иванов футболистите са се старали  да играят така, както той ги е съветвал – „да държат и разиграват топката“.

„Допуснахме  грешки в дефанзивен план, но това е нормално,тъй като  не сме играли от февруари. Изключително съм доволен от всички момчета, за старанието и ангажирането с „Чавдар“ Троян, за което им благодаря“, завърши играещият ветеран Иванов.

На 15.08.2020г ще се състои реванша между „Чавдар“ и „Луковит“ от 18:30 часа на троянския стадион при спазване на всички противоепидимични мерки.  Според новата заповед на здравния министър може да има публика на стадиона 50% от капацитета на спортното съоръжение.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button