Радко Петков откровено в „Звездно“

Видео

    Троянският певец Радко Петков разкрива, че е сбъднал една от най-големите си мечти в края на миналата година. В интервю пред „Звездно“ младият изпълнител на „Пайнер“ говори откровено за Анелия, с която вече има дует.

“Ние създадохме една прекрасна песен, която се казва “Ти си”. В студиото записвахме заедно с Анелия. С нея се работи много лесно, доста съвети ми даде. Мисля, че “Ти си” е една от най-успешните ми песни до момента, благодарение на нея. Тя ми даде един огромен старт и ми помогна да тръгна смело да крача по пътя към успеха” – разказва той в “Звездно”.

Актуалното му попфолк парче “Удряй Х-а”, пък е в колаборация с Ариа, която също е нов изпълнител в “Пайнер”. Радко споделя, че са преминали през доста перипетии заради извънредното положение. Снимките на клипа са се забавили три-четири месеца, но проектът се харесва и набира все по-голяма популярност.

Певецът признава, че много обича да изпълнява народна музика и затова в неговия репертоар вече има и такава песен.

“Това лято успяхме да реализираме един проект заедно с моите приятели и колеги Ивета Костова и Кирил Атанасов. По време на пандемията ни се роди идеята да направим трио. Започнахме да работим бавно, но славно и вече е факт песента “Море пиле”, народна от македонския край. Винаги на моите участия подарявам на хората нещо от сърце, едни от най-любимите ми народни песни” – казва той.

Източник
Сигнал.бг

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button