Запечатай в рамка посещението си в Троян

Не пропускай да заснемеш любим кадър с новите рамки, които ще откриеш в Троян!

„Обичаш да пътуваш? Обичаш да се снимаш? Обичаш да се снимаш докато пътуваш? Не пропускай да заснемеш любим кадър с новите рамки, които ще откриеш в Троян!“

Една нестандартна идея на младите (като казваме младите – това са доста голям кръг – не  един или двама)  в  Община Троян за рекламиране на града. Всеки, който иска да постави троянските си спомени в рамка може да потърси рамките в Музея на занаятите и в Културно-информационния център, да ги ползва безплатно и след това да ги върне, споделя Донка Михайлова в своята Фейсбук страница.

Младите служители на Общината в китния балкански град са  нетърпеливи  за предстоящото издание на Български фестивал на сливата. А когато има хубаво събитие – запечатват кадрите за спомен.

От днес, 13 август, всеки жител или гост на града може да „постави“ спомените в рамка!

Да, за любителите на пътешествията и фотографията, Община Троян е  изработила специални рамки, с които да направиш своите снимки още по-интересни.

„Не пропускай да си направиш снимки с новите рамки и да ни отбелязваш в тях, а ние ще споделяме кадрите на страниците ни във Facebook и Instagram.

Гледките от красивия Троян, Български фестивал на сливата, Музей на занаятите или Сватбеното тържество – може да ги запечаташ в рамките, които Община Троян предоставя безплатно за снимки на любителите на фотографията. Но не забравяй да споделиш любимите си кадри с нас в социалните мрежи Facebook и Instagram на Красив Троян, Български фестивал на сливата и Музей на занаятите“ поясняват младежите.

Къде са рамките?

Рамките  може да се  открият в Музей на народните художествени занаяти и приложните изкуства в Троян, както и в Информационно-културен център (ИКЦ) от 13.08.2020 г. .Всеки може да ги вземе за снимка, а след това трябва да ги върне за останалите туристи. Има и специални рамки за снимки за малчуганите, които може да бъдат открити в ИКЦ.

 

 

Източник
Пресцентър Община Троян

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button