Криминална хроника, 12.10.2020 год.

57-годишна, криминално проявена е задържана заради кражбата в четвъртък

В събота около 08.55ч. на път II-35, на изхода на гр.Троян посока Беклемето, 66-годишен мъж от с.Лесидрен  при управление на лек автомобил  се е ударил в насрещно движещ се друг автомобил. При сблъсъка е пострадал 66-годишния водач, който е с травма на главата. Пробите за алкохол на двамата водачи са отрицателни.

40-годишен жител на севлиевско село е задържан за срок до 24 часа в РУ Троян, след като на 11 октомври около 04.20 ч. е установен да управлява лек автомобил в гр. Априлци след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 3,53 промила. По случая е образувано бързо производство.

57-годишна, криминално проявена и осъждана жена от Пловдив е задържана като съпричастна към извършването на кражба на чанта с лични документи, банкови карти и сумата от 1500 лв. от посетителка на кооперативния пазар в гр. Троян на 08 октомври.

Противозаконно отнетата чантичка с документи и банкови карта е намерена и иззета съгласно разпоредите на НПК. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава РУ Троян.

           

Свързани статии

Back to top button