Криминална хроника за Троян

   33-годишен от Плевен е задържан за срок до 24 часа в РУ Троян, след като на 24 октомври около 01.24ч. е установен да управлява лек автомобил в с.Орешак след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 1,52 промила. По случая е образувано бързо производство.

  На 25 октомври в РУ Троян е образувано бързо производство и за срок от 24 часа е задържан 64-годишен мъж, който е установен след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 2,03 промила да управлява нерегистрирано моторно превозно средство в с.Черни Осъм. Работата по случая продължава.

   28-годишен мъж е задържан в РУ Троян, след като на 26 октомври около 03.45ч. е установен да управлява лек автомобил в с.Орешак, с 2.73 промила алкохол в издишания въздух. По случая е образувано бързо производство.

   Револвер и оловни топчета са иззети на 23 октомври от служители на РУ Троян, от частен дом в града. 65-годишния обитател на имота не е представил пред органите на реда разрешително за притежание и съхранение на огнестрелни оръжия и боеприпаси. Лицето е задържано за срок до 24 часа в РУ Троян, а по случая е образувано досъдебно производство.

Източник
Пресцентър ОД на МВР Ловеч

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button