Криминална хроника за Троян, 09.10.2020 год.

    На 08 октомври около 11.50ч. 60-годишна жена от гр.Хисаря е съобщила в РУ Троян, че на кооперативния пазар в града и е отнета чантичка със сумата от 1500лв. и лични документи. Незабавно по случая са стартирали оперативно-издирвателни мероприятия, в резултат на които има задържани лица и работата по случая продължават служители на РУ Троян.

   В РУ Троян е образувано досъдебно производство след получен сигнал от 20-годишен жител на града, че са счупени стъклата и огледалата на личния му лек автомобил, паркиран в ж.к. «Лъгът». 

  Отново вчера около 16.00ч. на пътя от с.Дебнево към с.Орешак, 50-годишна жена от Троян при управление на лек автомобил е загубила контрол над превозното средство и на дясна крива е напуснала пътното платно, след което автомобилът се е преобърнал в коритото на река Видима. При инцидента са пострадали водачката и 55-годишен пътник. Двамата са прегледани в болница, като жената е с фрактура на раменна кост, а пътникът е с шийна травма, като същите са без опасност за живота и са освободени за домашно лечение. Пробата за алкохол на водачката е отрицателна.

Работата по гореописаните случаи продължава

Източник
Пресцентър на ОД нас МВР Ловеч

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button