Тройна победа за футболистите от „Чавдар“

Завърши поредният кръг от футболното първенство. Мъжкия отбор воден от Боян Иванов победи „Изгрев“ Ябланица, момчетата от Ф-7 (7-3)и Ф-9(5:0) разгромиха своите съперници от Спартак 1919(Плевен)5:0

При 7-ците поведоха 1-0 с гол на Боян Трифонов (син на  треньора)Владислав Трифонов). Гостите изравниха и второто полувреме завърши  1-3, след още 2 гола в троянската врата. Третото полувреме (играе се 3 полувремена по 15мин.) беше  повратна точка за мача. Нашите деца бяха невероятни и с голове на Георги Дрилски – 3 гола, Николас Колев –  2 и Кристиян Балабанов – 1 и обърнаха резултата в наша полза.
При Футбол-9 троянчетата буквално не дадоха възможност съперниците им от Плевен да се изявят. Доминираха през цялото време и след успешни атаки  успяха да вкарат 5 гола във вратата на „Спартак“ Плевен. Голмайстори на мача са  Веселин Борисов -2, Дамян Христов – 2, Самуил Стоянов -1.

„Всички деца бяха на ниво, но искам да кажа голямо браво на голмайсторите и на Давид Найденов, който  беше перфектен в защита. На вратата Иван Георгиев също беше на ниво. Имаме известни проблеми в защита, но съм сигурен че ще ги решим в тренировките. Огромно благодаря на децата от двете възрастови групи. Те оставиха сърцето си на терена.“, сподели Димитър Колев – един от треньорите на децата и председател на футболния клуб

Мъжкият отбор въпреки тежката седмица успяха да победят отбора на Изгрев (Ябланица).Това е трети мач в който троянци побеждават и са начело във временното класиране. Много оспорван мач. Пролича умората след мача с „Кариана“,  но е важно победата и трите точки. Голмайстори са Владислав Трифонов, Минко Донковски и Данаил Данов.

Другите срещи от групата се проведоха вчера :

Вежен (Тетевен) – Балкан (Български извор) 3:0
Озрен (Голям извор) – Априлци 2001 (Априлци) 3:4

Ботев(Александрово) – почива

В V кръг ще играем с Априлци 2001 (Априлци), но мачът ще бъде отложен за друг ден от есенния дял, поради анагжимент на някои троянски футболисти, които ще играят в турнир за ветерани.

 

Свързани статии

Back to top button