Дискусионен клуб на членове и симпатизанти на БСП

        На 11 ноември членове и симпатизанти на БСП – Троян учредиха дискусионен клуб „Работилница за проучвания, анализи и идеи“.
Основна задача на Дискусионния клуб е да създаде условия за генериране на нови идеи и конкретни предложения за бъдещото развитие на града и общината.
Участниците в дискусиите ще търсят и предлагат възможности за проучване на потребностите на жителите на цялата община, ще анализират данни, ще предлагат идеи за развитието на Троянския край.
Учредители на клуба са:
Ангелина Иванова, Васил Радойчевски, Марин Раев, Пенчо Адърски, Христо Костов, Цветомир Цветков
„Отдавна назряваше потребността от създаване на група единомишленици, свързани с лявото политическо пространство, която да генерира идеи за развитие и подобряване на онова простичко нещо, което наричаме „начин на живот“. Главната ни цел е да предлагаме още работещи политики във всички сфери на обществения живот, като стъпваме на реално свършеното и на нуждите на общността. Отворени сме за всички, приемаме всякакви съвети, мнения, препоръки. Всеки, който иска да добави щрих към общия живот на троянци, е добре дошъл“ – обобщи визията за работата на клуба Ангелина Иванова, един от учредителите на „Работилницата за проучвания, анализи и идеи“.
Клубът е учреден в съответствие с чл. 37 от Устава на Българската социалистическа партия. На първото събрание на Клуба присъстваха Ангелина Иванова, Васил Радойчевски, Пенчо Адърски и Христо Костов, но своите подписи под учредителния протокол положиха всички членове на инициативната група.
Работилница за проучвания, анализи и идеи

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button