Росен Веселинов: Пазар ще има

Земеделците ще покажат  на пазара стоките си   в Троян,  съобщи управителят на „Общински пазари“  ЕООД   Росен Веселинов.

Росен Веселинов: Пазар ще има След проведена среща на кмета Михайлова с управителя на „Общински пазари“ ЕООД и обсъждане с членовете на щаба, е решено  провеждането на пазара в четвъртък да се направи строга организация на пропускателен режим на посетителите на пазара с различен вход и изход, контрол за носене на лични предпазни средства и дезинфекция.
За целта ще бъде използвана закритата част на пазара. Търговците ще бъдат разположени на разстояние най-малко два метра един от друг. Няма да се допуска струпване на повече от двама човека на една маса за продажба на продукция. Ще бъдат обозначени с табели входовете и изходите от към улиците „Раковска“ и „Опълченска“, ще се определи еднопосочно движение в рамките на пазара, с бализи и ленти за ограждане ще се ограничи потокът от хора. Няма да бъдат допускат търговци и клиенти без лични предпазни средства. С препарат за дезинфекция на ръце, дарен специално за случая от „Универсалстрой“ ООД, ще се очаква всеки търговец и посетител да дезинфекцират ръцете си. Общинско предприятие „Комунални услуги“ ще извърши дезинфекция на територията на пазара  преди настаняване на търговците, и след освобождаване на територията.

Свързани статии

Back to top button