„Чавдар“ Троян продължава да води в класирането

На 31.10.2020 година трябваше да се проведе футболния мач между  „Чавдар“ Троян и „Вежен“ Тетевен. Но поради неявяване на домакините, възпитаниците на Боян Иванов спечелиха мача.  И отново  са лидери в групата.

Миналата седмица троянци бяха в Луковит за да изиграят  мач от 5 кръг с домакините от  „Ботев“ . Срещата завърши 2:0 за луковитските футболисти.

Троянци  се раздадоха въпреки, че загубиха мача. Първото полувреме играха добре, пропуснаха три  чисти голови положения. Частта завърши  0:0.

Второто полувреме  започна добре, но футболистите на Луковит вкараха два гола от статични положения. Според закон във футбола – като не вкарваш, ще ти вкарат.  Нашите футболисти се постреснаха малко, но допуснаха още пропуски. Не успяваха да завършват головите акция, грешни пасове.  Отборът на Луковит  победи,  футболистите на „Чавдар“ Троян ще продължават да се борят за запазване на лидерското място, сподели треньорът Боян Иванов.

В момента са с 16 точки, 5 победи и по 1  загуба и един равен мач, головата разлика е 20:10 и отново са лидери.

Следващата среща на троянци е на градския стадион в града с  Озрен (Голям извор) на 7.11.2020г. Според заповедта на здравния министър  отново на стадиона няма да се допуска публика.

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button