Троянец е новият изпълнителен директор на ФК „Пирин“ (Благоевград)

Троянецът Таско Тасков е новият изпълнителен директор на ФК „Пирин“ (Благоевград). Досега е  бил бивши съдия в Първа футболна лига и досегашен маркетингов специалист  в отбора.

Той обяви в онлайн-обръщение няколко промени, както и приоритетите при променената политика. Приоритетите са завръщане към историческите ценности на клуба и поглед към местните таланти . 95 процента и дори повече момчетата в школата, ще бъдат от града и региона, обяви Тасков. Радостин Александров е освободен от поста директор на Академия Пирин, съобщи Тасков.

„За мене е чест и предизвикателство да наследя госпожа Ива Уорън на поста след всичките тези хубави неща, които направи. Мисля, че ще продължим нейният път и ще следваме нейните цели. За да бъде „Пирин“там, където му е мястото, а именно в Първа лига“, обяви Тасков,като добави:

„Моят мандат като директор е до утре. Ако днес не си свърша работата, утре ще бъда освободен. Същото се отнася и за останалите хора в клуба, такива са изискванията на собственика на клуба“.

Нека припомним,че Тасков е възпитаник на троянската футболна школа. И досега  милее за футбола в родния си град. Той е дин от спомоществователите на ФК“Чавдар“ Троян

 

Source
https://bnr.bg/

Related Articles

Back to top button