Росен Веселинов – зам.-председател на БСП област Ловеч

Днес, 09.11.2020 г.,  при  спазване на  всички епидемиологични мерки бе избран нов Областен съвет на БСП област Ловеч .

Дневният ред на заседанието  бе от няколко точки. Отчет  за изминалия период, избор на нов Областен съвет и точка – други.

Минчо Казанджиев отчете дейността на съвета за изминалите 4 години.  Бяха отчетени грешки и  бяха чути  предложения за  подобрение  дейността на социалистите в областта.

Изборът на новия състав на областното ръководство мина бързо и много организирано. За разлика от други години имаше и избор за зам.-председател. Причината е, че ако председателят е възпрепятстван по някакви причина,  да им човек, който да поеме неговата дейност.

С пълно мнозинство за председател бе избран Минчо Казанджиев (последен мандат – по новия правилник на червените), а за негов заместник,  Росен Веселинов, който е много успешен председател на ОбС на БСП -Троян.

Гости на заседанието бяха Ирена Анастасова заместник председател на БСП, която е и депутат в 44-то Народно събрание, както и Евгений Белий член на НС на БСП . Също присъстваха депутатите от 11-ти  Ловешки  избирателен район д-р Валентина Александрова и Милко Недялков, които са членове на областния съвет.

Всички си пожелаха успешна работа.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button