Затварят филиала на Общинска банка АД в Троян

От вчера, вторник, 24.11.2020 г. пред клона на Общинска банка в Троян  има опашки от граждани, въпреки  студа.

Причината е, че троянският офис на тази банка се закрива. До 30.11 ще работи с клиенти.  След тази дата всички вложители  на Общинска банка могат да оперират с парите си, ако посетят нейният филиал в Ловеч на улица „Търговска“ 79

Троянци имат два варианта. Единият да  останат клиенти на банката  и да  пътуват до Ловеч. Вторият вариант е да изтеглят  авоарите си и да си отворят  нова сметка в друга банка, която има клон в Троян.

И в двата варианта  потърпевши са гражданите, защото от  сутринта се вие опашка от нервни хора, които искат  да си решат проблема.

Да не забравим и  за хората от другата страна на тезгяха – самите служители  от банката, които  едва ли имат вина. Те винаги са били любезни и сега имат търпението да обслужват толкова  притеснени за авоарите си хора и обясняват спокойно, как да трябва да постъпят.

Днес сутринта потърсихме за информация директора на троянския клон, но поради многото проблеми, не успяхме да говорим. Свързахме със Стоянка  Миланова от  Филиал Ловеч – Общинска банка АД, която повтори казаното по-горе. Успокои ни, че спестяванията няма да се загубят.  На въпросите ни свързани с изненадващата за всички промяна, каква е причината и защо клиентите на банката научиха случайно от социалната мрежа, г-жа Миланова не отговори. Тя не е оторизирана  да дава информация.  Оставихме  наш телефон за връзка с директора на ловешкия филиал Мирослав Петков, който пък бил в Троян днес. До този момент нямаме  обратна връзка с него.

В сайта на банката четем, че временно закриват няколко нейни клона , но там не е упоменат троянският, който се затваря за постоянно.

Продължаваме да търсим утре директорите на офисите в Троян и Ловеч

 

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button