Милена и Владо влязоха в обектива на световния биатлон

Видеа

Троянците Милена Тодорова и Владимир  Илиев влязоха в обектива на Международен съюз по биатлон (IBU). В профила на организацията във фейсбук бе пусната галерия с интересни акценти от и извън състезанията, които се проведоха от четвъртък до неделя миналата седмица в австрийския зимен център Хохфилцен.

„Също като нас, Милена Тодорова и Владимир Илиев са напълно готови за новия зимен сезон. Подкрепете Милена и Владо  и останалите ни родни състезатели като проследите новия сезон на зимните спортове на живо в ефира на Евроспорт“

Нека припомним, че заради COVID-19 националите ни по биатлон няма да се приберат в България за празниците. От четвъртък до неделя в австрийския зимен център Хохфилцен ще се проведе последният кръг от световната купа за 2020 г. Първоначалният план бе нашите състезатели да използват паузата до следващите състезания за кратко посещение в родината.

В началото на следващата година националният отбор ще замине за Германия. Оберхоф ще приеме следващите 2 кръга от световната купа. В четвъртък в Хохфилцен ще се проведе мъжкият спринт на 10 км. В стартовия списък българите Димитър Герджиков, Антон Синапов, Благой Тодев и Владимир Илиев са съответно 16-и, 28-и, 55- и и 87-и. Ще участват 108 биатлонисти.

Източник
https://www.facebook.com/EurosportBG/

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button