Програма за насърчаване и финансиране на иновативни предприемачески проекти

До Община Троян беше отправена покана от Изпълнителна агенция за насърчаване на малки и средни предприятия (ИА „НМСП“), която съвместно със Службата по търговско-икономически въпроси (СТИВ) в град Мюнхен и Българската стартъп асоциация (БЕСКО) организират онлайн представяне на български иновативни и стартъп компании пред най-големия иновационен и предприемачески център в Европа Unternehmer TUM. Събитието ще се проведе на 20 януари 2021 г. от 10:00 ч.
Събитието е подходящо за всички иновативни и стартиращи български предприятия, проявяващи интерес към дейността на най-големия иновационен и бизнес център в Европа и желаят да получат повече информация за възможностите за финансиране на своите проекти.
Желаещите да се включат в събитието следва да заявят своето участие, като се регистрират най-късно до 08 януари 2021 г. на адрес: https://forms.gle/vwAi2gesJcaHiBV17. След регистрация, всички участници ще получат програма и достъп до платформата на UnternehmerTUM, където ще се проведе събитието. Допълнителна информация ще получите от представителите на ИА „НМСП“, г-жа Светла Запрянова, на тел. 02/9407975 или на ел.поща s.zapryanova@sme.government.bg и от г-жа Ася Андреева, на тел. 02/9407989 или на електронна поща a.andreeva@sme.government.bg.

 

Източник
Пресцентър Община Троян

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button