Радко Петков e щастлив и влюбен

Вниманието на потребителите в Instagram тези дни грабна Радко Петков, който отговори на въпросите на феновете си от първо лице. Провокации не липсваха, но изпълнителят бе откровен до край. Сред най-интересните теми, вълнуващи меломаните е любовта:

“Щастлив съм! Влюбен съм“, призна Радко Петков и пред planeta.tv, но предпочете да запази подробностите за себе си, защото вярва, че щастието обича тишината.

Певецът не крие, че светът му е музика още от малък и така до ден днешен. Детската му мечта е да стане барабанист, за което може би допринася фактът, че и вуйчо му е барабанист, а баща му – тромпетист. Въпреки, че все още не е усвоил тънкостите на ударните инструменти е щастлив, че се занимава с любимото си изкуство и създава песни, с които да радва публиката.
Една от най-харесваните мелодии в репертоара на Радко Петков, дуета му с Анелия -“Ти си”, вчера отбеляза 1 година от появата си в медийното пространство. Премиерата на сингъла през 2019-та певецът посвети на своята майка Мария, която на 9 декември празнува рождения си ден. Ситуацията по света тази година не позволи на Радко Петков да я зарадва с нова песен за празника, но изпълнителят разкрива, че усилено работи по нов проект, който ще представи през 2021 година.

Източник
Планета.тв

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button