Днес празнува Милена Тодорова

Днес празнува  Милена Тодорова, синеоката биатлонистка от Спортен клуб „АЯКС“ Троян и от Националния отбор на страната,

Православната църква днес почита св. Атанасий, а празникът е наречен Атанасовден.  На деня в който почитаме св.. Атанасий  или Атанасовден, 18.01, е родена    Милена, гордост за Троянския биатлон, за нейния треньор Цветан Цочев и отбор -„АЯКС“,  за нейния любим Владимир Илиев и на всички българи.

Самият Владо я поздрави в социалната мрежа, пожелавайки й да е жива и здрава и все така упорита и да сбъдва мечтите си, „а аз ще съм до теб да ти помагам. „,  пише световния вицешампион по биатлон

Козирогът Милена Тодорова е точен пример за зодиакалния си знак. Тя не спира да показва борбения си характер по трасето, и в живота. Не случайно тя и през 2020г показа отлични резултати, подкрепяна от Владо, треньори, и близки.

Родената през 1998 година биатлонистка Милена Тодорова, която днес празнува рожден ден в Троян. Преди около 10 години по лекарска препоръка взима решение да се захване с биатлон и това определя живота й. Така сега Милена уверено върви по пътя на олимпийската шампионка Екатерина Дафовска, напътствана от друга звезда от близкото минало – Павлина Филипова и разбира се нейният партньор в живота Владимир Илиев. Тодорова смята, че успехите й този сезон са нейният стимул да продължи да преследва по-големите си цели.

Екипът на Троян експрес и Областта й пожелаваме да  е  здрава и да има късмет! Да продължава да се бори както на трасето, да не пропуска подиуми. Да е такава и в живота!

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Проверете също
Close
Back to top button