Само за мъже: Лесни 5 начина да изглеждаш неотразимо с тениска

Мъжката тениска отдавна не е запазена само за почивните дни или за фитнеса. Съвсем в рамките на нормалното е да се появите с тениска дори на работа или на бизнес среща. Стига, разбира се, да сте допълнили визията си така, че да не е в разрез с добрия вкус.

Как обаче да се ориентирате сред всички начини за носене на тениска, за да сте спокойни в избора си на визия? Вижте лесните насоки за това как да изглеждате неотразимо и различно с тениска:

Като модна икона: Бяла тениска със сини дънки

Дейвид Бекъм знае добре как да съчетава безупречно тениска и дънки. Съумява да изглежда елегатно дори с това просто съчетание. Тайната е дънките да са сини, а тениската – безупречно бяла. И без маратонки, момчета. Заложете на леки обувки или кецове, за да сте стилно, а не спортно облечени.

Като за бизнес среща: Тениска с елегантни панталони

Вече никой не държи на ризите и вратовръзките, когато става дума за бизнес. Все пак не навреждайте на имиджа си на професионалисти и подберете внимателно тениската и панталона, които ще облечете.

За бизнес срещи тениската трябва да е с високо качество и в идеален размер, а панталонът да е поне с кройка чино. Ако нямате такъв, панталонът от костюма също може да се комбинира с тениска. И не забравяйте да си лъснете обувките.

Като в училище: Тениска и разкопчана риза

Без значение на каква възраст сте, комбинацията от тениска и разкопчана риза винаги ще ви придаде леко бунтарски вид. Съчетайте тениска и хубава памучна карирана риза, когато ще излизате с приятели или ще ходите на семейна вечеря. Ще получите щипка елегантност, заради ризата, но и щипка смелост заради небрежния начин, по който я носите.

За всеки ден: Тениската като основа

Имате ли познати, които сякаш носят същите дрехи като вас, но винаги изглеждат по-добре, отколкото вие? Ще ви разкрием тайната им – те знаят как да играят с различните елементи от облеклото.

Направете си експеримент и облечете тениска и пуловер. В единия случай втъкнете тениската вътре в дънките, а в другия я оставете небрежно да се подава под ръба на пуловера. Кое изглежда по-добре? Разбира се, вторият вариант.

Приемете, че тениската е основата, върху която градите външния си вид. Оставете я да се подава небрежно и ще „заковете“ стилния си вид.

Вечна класика: Тениска под сако или блейзер

Дайте глътка свеж въздух на официалното облекло, като смените класическата риза с тениска. Това моментално ви подмладява, освежава и превръща в уверен професионалист с усет не само за външния си вид, но и за бизнеса.

Единственото правило, което трябва да спазвате тук, е да сте с едноцветна тениска с обло деколте.

И петте начина да изглеждате неотразимо в тениска няма да са приложими, ако не спазвате основните насоки за избор на тениска:

– правилен размер: ръкавите да са на нивото на 1/3 от бицепса, дължината да е до средата на ципа на дънките, а на ширина да не остават повече или по-малко от два пръста плат.

– правилен цвят – за комбинациите със сако са ви нужни едноцветни ризи, за спортните и ежедневни комбинации заложете на цветни тениски и тениски с щампи

– правилни материи – винаги избирайте естествени материи – памук, мерино. Добавянето на малко еластан подобрява качествата на тениската, но нека той да не надвишава 10%.

Подходящи за всеки повод тениски ще намерите в сайта на Bolf.

Свързани статии

Back to top button