Сигнал предизвика проверка в троянско заведение

Сигнал предизвика проверка в троянско заведение за кетъринг класически ресторант с дейност кетъринг в гр. Троян. При проверката, съвместно с представител на РУ на МВР – Троян, не са констатирани нарушения на противоепидемичните мерки.

Инспекторите от РЗИ – гр. Ловеч  са извършили още 32 насочени проверки на обекти с обществено предназначение във връзка със спазване заповедите на Министъра на здравеопазването в следните населени места на територията на Областта : гр. Ловеч, град Троян, с. Бели Осъм, с. Шипково, гр. Априлци, с. Катунец.

Проверени са 7 обекта за съхранение и търговия с козметични продукти, 2 училища, 1 ученическо общежитие, 6 детски градини, 2 хотела, 10 фризьорски и козметични салона, 1 сауна и 3 закрити плувни басейни. В обектите се спазват противоепидемичните мерки, разпоредени със заповеди на Министъра на здравеопазването.

За периода са проверени и 4 търговски обекта в гр. Априлци, с. Радювене и с. Катунец и 1 заведение за хранене към хотел в с. Бели Осъм. В обектите се спазват разпоредбите на заповедите на министъра на здравеопазването.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button