„Безплатни тренировки“ по футбол и в Троян

БФС стимулира най-малките да се докоснат до магията на футбола

„Безплатни тренировки“ по футбол е за деца 2-4 клас  ще има и в Троян. Това  част от програмата на БФС за развитие на масов футбол #ХайдеДаРитаме и е насочена към момчета и момичета от 2 до 4 клас, които не са играли организирано или тренирали в клуб. „Безплатни тренировки“ се състои от 28 в 6 теми. Всяка тренировка ще е с продължителност 60 мин., а цялата програма ще продължи 3 месеца.

Програмата насърчава спорта, дисциплината и здравословният начин на живот.

„Безплатни тренировки“ е разработена за всички деца от тази възрастова група. Не е фокусирна върху конкретна група със специфични умения. Допринася за емоционалното и социално развитие, любовта към спорта и играта.

Троян се присъединява заедно с  Враца, Шумен, Габрово, Айтос, Лом към миналогодишните градове-домакини Пловдив, Сливен, Видин, Благоевград, Кърджали и Казанлък в сезон 2 на „Безплатни тренировки“. Подробен график на тренировките, терен за провеждането им и информация за лицензирания треньор във всеки град са публикувани на специално създадената платформа www.haidedaritame.com , където може да се регистрира всяко дете до 31 март

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button