Програмата на отборите от БК „Чавдар“ Троян за тази седмица

Този уикенд ще бъде пренаситен на спортни събития свързани с троянски спортисти.

Този уикенд ще бъде пренаситен на спортни събития свързани с троянски спортисти.  Освен кроса „По стъпките на Левски“ в събота, 13.02.2020г. и Държавното първенство по биатлон за най-малките ще се изиграят мачове от поредните кръгове на баскетболното първенство. Програмата им е доста напрегната. ето какво предстои.

„Чавдар“ Троян U16 още утре, 12.02., ще играят с домакините от „Черноморец “ Бургас, а  в събота(13.02.) с  Делфин  отново в спортна зала „Бойчо Брънзов“.

В неделя 14-годишните от троянския баскетболен клуб ще се срещнат със своите набори от „Етър 49“ Велико Търново (10:00 ч.) и  „Шампион“ Плевен(14:30ч.) в спортната зала „Балканстрой“  в Плевен.

В последния почивен ден  започват срещите от  следващата фаза на първенството  ББЛ „А“ група – мъже на  отборите от регион Юг и регион Център.

Отборите от регион Юг  са: „Ямбол–2“, „Перущица“, „Несебър“ , „Берое Б“, „Академик Пловдив А“ и тимовете от регион Център  –  „Бавни и яростни“, „Чавдар Троян“, „Локомотив ГО“ и „Чардафон Орловец“, продължават надпреварата в една група.

В първи кръг от регион Юг+Център тази неделя троянци ще играят с отбора на Ямбол в Перущица. На 21.02. ще играят с „Академик Пловдив “ в зала „Орловец “ в Габрово

Мъжете (юношите са 70%) от „Чавдар „Троян успяха да се  справят добре с тежката задача и  завършиха първия етап  на 2-ро място с 13 точки, 4 победи и 5  загуби.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button