Дни на талантите и интересите 2021 в интернет

Дни на талантите и интересите 2021 ще се проведе изцяло в интернет тази година, поради наложените противоепидемични мерки и ограничения
Фестивалът  е посветен на една значима за НЧ „Наука-1870 г.”-Троян и библиотеката годишнина – 50 години от създаването на Детски отдел към библиотеката. В синхрон с годишнината е и темата на проявата: „Книгата – прозорец към света и верен приятел”.
Желаещите да участват могат да се изявят в следните категории: изобразително изкуство, вокално изпълнение, инструментално изпълнение, танцово изкуство, четене, художествено слово, лично авторско творчество, презентация и три виртуални изложби – домашни любимци, колекции и хоби, кулинарни произведения. Рисунките, презентациите и личното творчество да бъдат по посочената тема или годишнината.
Снимки и клипове могат да се изпращат на имейл: biblioteka_tr@abv.bg. Задължително се посочват трите имена на участника, възраст, клас, училище и телефон за обратна връзка. Срокът за изпращане на материалите е 20.03.2021 – 08.04.2021 г.
Всички получени снимки и клипове ще бъдат публикувани в профилите на библиотеката и читалището във Фейсбук в периода 12 – 20 април. Всички участници ще получат грамота и подарък-изненада.
Призоваваме всички будни, интелигентни и креативни деца на Троян и общината на Ловешка област:

Дни на талантите и интересите 2021 в интернет, въпреки пандемията, бъдете активни! Включете се!

„Дни на талантите и интересите“ се провеждат повече от 15 поредни години. Събитието дава поле за изява на децата – място за техните таланти, любими занимания и мечтани изяви. Традиционно участват над 300 троянски деца. Ако през пролетта си в Троян – можеш да се порадваш на детските усмивки, които ще са безкрайно щастливи някой да оцени тяхното творчество.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button