Криминалната хроника за Троян

Криминалната хроника за Троян в периода 27-29.03.2021 г. е за отнети  множество вещи и посуда в Борима,  неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа в града и  пътен инцидент на път II-35 без сериозно пострадали.

В РУ Троян е образувано досъдебно производство след получен сигнал, че за времето от 27 февруари   до 27 март 2021г.  от частен дом в сeло  Борима са отнети множество вещи и домакинска посуда.

На 26 март в троянската полиция е постъпил сигнал от служители на ЧЕЗ АД, че в новостроящ се обект в града са установили неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа, с което са създадени условия за непълно отчитане на потребената ел. енергия.

По случаите са образувани досъдебни производства и работата продължава.

На 26 мар т.г. около 15.35ч на път II-35, 64-годишен мъж от Троян при управление на лек автомобил е загубил контрол върху превозното средство и се е ударил в насрещно движещо се превозно средство – л.к. «Мицубиши».

При инцидента са пострадали 34-годишният водач  и 35-годишната пътничка от същия автомобил. Те са откарани за преглед в болнично заведение. Пробите за алкохол на двамата водачи са отрицателни, а на 64-годишния шофьор е съставен акт за нарушение на Закона за Движение   по пътищата (ЗДВП).

Криминалната хроника за Троян в периода 27.03-29.03.2021 г. е предоставена от ОД на МВР Ловеч.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Проверете също
Close
Back to top button