Майкъл Иванов с призове от шампионати по мотоциклетизъм за 2020

Майкъл Иванов с три приза от шампионати по мотоциклетизъм за 2020г.

Българската федерация по мотоциклетизъм награди призьорите от републиканските шампионати по мотоциклетизъм за 2020 година в София.
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев награди част от най-добрите ни състезатели по мотоциклетизъм за 2020 година.

Майкъл Иванов  от Троян получи  три приза. Те му бяха връчени от Министъра на спорта Красен Кралев, който изказа благодарност към дългогодишния председател на Българската федерация по мотоциклетизъм Богдан Николов за неговата работа през последните 26 години.
„Пожелавам успех на сегашния председател на централата Ангел Траков и неговия екип. Уверен съм, че те ще надградят постигнатото до тук и ще продължат да работят усилено за развитието на мотоциклетизма в България“.
Специална награда от спортния министър за участието си в Световния ендуранс шампионат и по-специално 24 часа на Льо Ман получи Мартин Чой, който завоюва и европейска титла през 2020 г.
На церемонията бяха наградени призьорите между, които и Майкъл Иванов в държавните шампионати в отделните дисциплини, както и добре представилите се състезатели в международни състезания.
По време на събитието председателят на Българската федерация по мотоциклетизъм Ангел Траков връчи на министър Кралев специално отличие в знак на благодарност към оказаната подкрепа от страна на ММС.

Майкъл Иванов благодари  на всички негови спонсори!
Снимки: Lap.bg

Свързани статии

Back to top button