Николай Нанков регистрира листата ГЕРБ-СДС

Инж.Иван Миховски - 4-ти в листата

Николай Нанков регистрира листата на коалиция ГЕРБ-СДС за избори 2021  и каза: „Тръгваме към нова изборна победа със самочувствието на успешен мандат и изпълнени ангажименти.“

С тази заявка за продължаване на политиката на дадени и спазени обещания и областен лидер на ПП ГЕРБ – Ловеч, Николай Нанков регистрира днес листата с кандидати за народни представители от 11 МИР на коалиция ГЕРБ-СДС. Той благодари на партийните структури в областта и на изпълнителната комисия на партията за честта и отговорността да поведе листата. В нея има добре познати лица, вече доказали се с работата си, но и нови, млади хора, креативни и дръзки в мечтите и намеренията за развитие на България.
Средната възраст на кандидатите за депутати е 42 години. Двама са по на 32, един е в Христовата възраст, двама са със солидните 50. Най-възрастен (64) е доайенът в политиката в Ловеч – представителят на коалиционния партньор СДС, областният председател д-р Георги Митев. Сред кандидатите са още бивш министър на МВР, двама досегашни народни представители, настоящи общински съветници, областният управител на Ловеч, хора от частния бизнес. Четирима са представители на гражданската квота.
Ето имената на кандидатите:
1. Николай Нанков
2. Младен Маринов
3. Ирина Митева – Ловеч
4. Иван Миховски  – Троян
5. Георги Митев
6. Иван Цветанов
7. Калин Василев – Луковит
8. Ваня Събчева – Ловеч
9. Владислав Радоев
10. Атанас Орлинов

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button