Поредна победа записа Чавдар

Поредна победа записа отборът на „Чавдар“ Троян в ОФГ Ловеч.

В среща от 12-ия кръг момчетата на Боян Иванов победиха в Троян тима „Планинец“  Априлци с 2-0. Един гол  за „чавдарци“ вкара новото попълнение Росен Тодоров  и  един на Ивайло Ивановски.

През  първото полувреме  футболистите на Чавдар Троян тръгнаха много добре. Изтърваха две положения, като едното бе на тарана на отбора Владислав Трифонов, който остана сам срещу вратаря, но не успя да реализира гол. Последва и  един страхотен удар в гредата. Ангел Маринов(ново попълнение)  получи жълт картон, в края на полувремето и червен. Така троянци останаха 10 човека.

Второто полувреме  – равностойна игра. След ъглов удар Ивайло Ивановски, опитен играч, с едно докосване вкара топката във вратата. Априлци имаха своите положения.  Също имаха удар в гредата. Чавдар Троян се мобилизира и 10 минути след това Росен Тодоров (юноша), дебютант в  отбора на мъжете, отбеляза победния гол.

Целият отбор се стремеше  към победа и в крайна сметка се получи. Интересното е, че Боян Иванов включи в отбора като резерви юношите Антон Цочев, Росен Тодоров и Даниелс Дачев. Също така много добре се представи и Мартин Кушев(племенник и съименник на популярния футболист).Той влезе като титуляр първото полувреме. Четиримата се представиха много добре.

Трябва да упоменем, че треньорският щаб на Чавдар започва едно подмладяване на отбора, включвайки и момчетата от отбора на юношите.  След мачът с „Планинец“ това вече е реалност и се надяваме троянския отбор да премине в по-горна група.

Поредна  победа от 2:0 троянци имат актив от 20 точки и са на 4-то място. В следващия кръг Чавдар (Троян) са гости на Балкан (Български извор).

Ръководството на футболния клуб благодари за сърцатата и мъжка  игра на победителите в този мач и заедно ще се борят за по-добро бъдеще на футбола

ОТБОР П Р З ГР Т
2 Априлци 2001 (Априлци) 11 6 2 3 21:17 20
3 Ботев (Луковит) 10 6 2 2 28:10 20
4 Чавдар (Троян) 10 6 2 2 27:16 20
5 Изгрев 2013 (Ябланица) 10 2 3 5 19:26 9
6 Балкан (Български извор) 10 2 0 8 8:29 6

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button