Надя Бонева: ПП „Републиканци за България” е за предоставяне на повече правомощия на местната власт

Надя Бонева – водач на листата ПП „Републиканци за България”  заедно с кандидат-депутатите  от 11 МИР област Ловеч се срещнаха с ръководството на Община Троян и се запознаха с актуалните въпроси на територията на общината.
Надя Бонева
Надя Бонева
Кметът Донка Михайлова изтъкна приоритетите за региона, както и очакваното съдействие от страна на законодателната и централната изпълнителна власт.
Донка Михайлова
Донка Михайлова
ПП „Републиканци за България” е за предоставяне на повече правомощия на местната власт, привличане на инвестиции в регионите и изготвянето на програми за привличане и реализиране на младите хора. Надя Бонева –  водачът на листата за МИР Ловеч на ПП „Републиканци за България” заедно с другите кандидати за народни представители – Виктор Таслаков, Галина Джамбазова, Велина Генчева, Силвия Ангелова и Цветомир Пейков се срещнаха и със симпатизанти на ПП „Републиканци за България” в Троян.
ПП „Републиканци за България”-1-и МИР Ловеч
ПП „Републиканци за България”-1-и МИР Ловеч
Г-жа Бонева каза:  „Уважаеми жители на Троян и Ловешка област, ние от ПП „Републиканци за България“ знаем, че хората искат от Парламента качествено законодателство с отчитане интересите на всички слоеве на обществото”.
Надя Бонева подчерта също, че обществото се нуждае от професионалисти. „Ние сме за държава без корупция, за сигурност и образование за всеки, високи доходи, както и качествено здравеопазване. Ние искаме да привлечем младите хора, учили и работили в чужбина, за да приложат придобитите знания и умения в Родината си. Ние заедно ще направим промените, за да живеем в държава с правила“.
Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Ивайло Тодоров

Системен и Уеб администратор и фотограф на медията.
Проверете също
Close
Back to top button