ПП“Републиканци за България“ откри предизборната си кампания в Ловеч

ПП“Републиканци за България“ откри предизборната си кампания в Ловеч  и официално откри офиса си. На 12.03.21г. беше представена листата на кандидат-народните представители

„Предизборната кампания вече е в ход. Удоволствие е да се срещна с гражданите на Ловеч и областта и да обсъдим конкретни стъпки, мерки и цели за бъдещото устойчиво развитие не само на местно ниво, но и национално“ – заяви Надя Бонева, водач на листата за Ловешка област. Тя благодари на кандидатите за народни представители и цялата структура на #Републиканци в област Ловеч за доверието и изразената подкрепа.

Надя Бонева е магистър по „Право“, експерт в Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред, работила е в Народното събрание от 1992 г. до момента на различни ръководни длъжности, съдебен заседател в Софийски районен съд.

“ Провеждаме много срещи с представители на различни организации и граждани. Републиканци за България има ясна и точна управленска програма за бъдещето на страната и затова трябва да запознаваме с нейните акценти“ – сподели Виктор Таслаков, областният координатор и втори в листата кандидат-депутати.

Виктор Таслаков е с магистратури по мениджмънт и културен туризъм ; специализации в областта на публичната администрация , човешки ресурси и европейски политики; заместник- областен управител на област Ловеч в периода 2003-2009. Бизнесмен и Председател на УС на „Спортен клуб по фехтовка.

В листата  са още:

Красимира Пъдешка-Аманфо – магистър „Счетоводство и финансов контрол“; допълнителни обучения и практики в журналистиката, реклама, връзки с обществеността, дългогодишен журналист в телевизия „Оптиспринт“;

Силвия Ангелова – Магистър „Индустриален мениджмънт“. Работила е  като технически сътрудник, Управител склад.

Галина Джамбазова – завършва магистратура „Мениджмънт и маркетинг“ в Университета за национално и световно стопанство. От 13 години работи в банковата сфера като регионален мениджър за област Ловеч.

Цветомир Пейков – е бакалавър  със специалност „Туризъм“. Има богат опит в областта на търговия и административно обслужване.

Радко Радков – Магистър Международни Икономически Отношения Има опит в областта на търговия и транспорт.

Добри Якимов – средно специално образование, по професия техник и  в момента работи като животновъд.

Велина Генчева – Магистър инженерна логистика с опит в областта на supply chain, транспорт и логистика, корпоративни комуникации.

Мария Павлова – завършила  е Техническия университет Габрово. Специализирала е в областта на човешките ресурси, комуникации и връзки с обществеността, държавна власт административен мениджмънт.

Вашите въпроси, идеи и предложения може да споделите с нас и на страницата ни  във Фейсбук ПП“Републиканци за България“ – Ловеч.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#ЗаДържаваСПравила

Свързани статии

Back to top button