С равенство в първия мач след почивката

С равенство в първия мач след почивката започна пролетният полусезон на футболистите от „Чавдар“ Троян в Областна група Ловеч 2020/21

В събота на 13.03.2021г. мъжете от троянския отбор играха мач с „Изгрев 2013″(Ябланица).   Крайният резултат бе 4:4. На два пъти  троянци поведоха до 2:0. Явно този резултат  ги поуспокои малко и допуснаха противниците от Ябланица да изравнят.

След много стабилна мобилизация мъжете от „Чавдар“ Троян поведоха отново с 4:2, но 5 минути преди края на мача съдията свири две дузпи в полза на домакините от „Изгрев 2013“. И така срещата завърши 4:4.

Голмайсторите  бяха Николай Стефанов, Иван Иванов и два гола отбеляза тарана на чавдарци – Владислав Трифонов, който излъга вратаря на домакините.

Мачът бе равностоен.  „Озрен“ и „Чавдар“ имаха своите положения. Шансът за победа  бе голям, но в крайна сметка и мъжете на „Ябланица“ дадоха всичко от себе си и в крайна сметка равенството бе плода на равностойната игра на футболистите, сподели Димитър Колев, председател на ФК „Чавдар“ Троян.

Следващият XII кръг на 20 март 2021 г., събота, отборът на
Чавдар (Троян) ще   играе с Априлци 2001 (Априлци)
В класирането до момента троянци са на 4 място, изиграни 9 мача, 5 победи, 2 загуби и 2 равенства и 17 т.

Източник
bulgarian-football.com

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button