Споделеният офис – нов туристически продукт

Споделеният офис – нов туристически продукт в Троян „Троян – IT заслон в Балкана“ е маркетингов продукт, рекламиращ Община Троян като място, осигуряващо комплексни възможности за пълноценен отдих и работа от вкъщи и/или в споделен офис.
Мисията на продукта е да представи в дигиталния свят община Троян като удобно и безопасно място за работа, предлагайки продължително настаняване в многобройните хотели и къщи за гости в общината.„Троян – IT заслон в Балкана“- споделен офис
Община Троян, Ловешка област  се стреми към привличането на широк кръг от професионалисти от всички сфери на компютърните науки, свободните професии, работещите в големи фирми, които желаят временно да сменят работната си среда.

Привличането на специалисти от споменатите области, ще повлияе върху създаването на заетост сред местните фирми от сферата на туристическите услуги, занаятите, ресторантьорството, културните институции, информационните технологии и недвижимата собственост.
Община Троян подготви и специално лого, което корепондира с основните идеи на подготвената концепция.

Идеята за споделения офис или т.нар. coworking space предполага, че освен достъп до основни офис консумативи и надеждна интернет връзка, работещите там ще имат възможност за пълноценно общуване с колеги, генериране на нови идеи, работа по общи проекти. Вече е оформено пространство в Информационно-културния център, което след предварително подадена заявка, може да бъде използвано като офис пространство от желаещите.

Локацията е избрана умишлено – не само заради прекрасната гледка към р. Осъм и Балкана и модерно оформеното пространство, но и поради разположението си в централната градска част и лесната достъпност.

Тук е и мястото, от което посетителите могат да получат най-пълна информация за туристическите атракции в района. поясни д-р на ик. науки Симеон Арнаудов и в момента работи в Община Троян. „Троян – IT заслон в Балкана“- споделен офис

Споделеният офис – нов туристически продукт в Троян – „Надяваме се, че собствениците на хотели и къщи за гости в общината ще откликнат, като предложат атрактивни пакети с отстъпки, на желаещите да се възползват от предлагания модел“„Троян – IT заслон в Балкана“- споделен офис

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button