Търсим Вашето доверие с грижа към хората!

Обръщение на д-р Валентина Александрова-кандидат за народен представител от 11 МИР Ловеч

Търсим Вашето доверие с грижа към хората

Уважаеми съграждани,
Завършва поредната предизборна кампания. Проведохме я в необичайна обстановка – при непоследователни усилия на Правителството за запазване на здравето на хората, на фона на лошата организация за ваксинация, с тревогата за болни близки и работни места, със затворени бизнеси.
Но тази кампания е и една надежда – надеждата, че можем да се отърсим от корупцията и зависимостите, че България има и право, и шанс за различно бъдеще.

В кампанията се срещнахме с много хора. Говорихме за болките, трудностите и надеждите. За перспективите пред Троянска община, за това, че в общината ни, въпреки трудностите и проблемите се върви към по-добро.

Но най-важното, което си казахме с гражданите на областта е, че България иска промяна. Казваха го хората в селата и в града, във фирмите и институциите. Ние вярваме, че „БСП за България“ може да донесе тази промяна.

Най-важното за БСП днес е да бъде възстановена демокрацията и доверието в институциите, да създадем нормални икономически отношения и възможности за всеки – за работа, за по-добри доходи, за по-справедлива данъчна система и семейно подоходно облагане.

Имаме ясен план за възстановяване на икономиката в условията на предстоящата тежка икономическа криза. Готови сме за най-важното днес – конкретни мерки за прекъсване на порочния кръг, който превърна здравето в стока и в привилегия на богатите.

„Коалиция „БСП за България“ може да бъде първа политическа сила в Ловешка област на предстоящите избори. Можете да станете част от промяната, ако в изборния ден подкрепите нашата листа, като отбележите №4 в интегралната бюлетина.

Ще се радваме и на Вашето доверие към нашата кандидатка за народен представител д-р Валентина Александрова, която можете да подкрепите като отбележите и №103 в бюлетината.
Търсим Вашето доверие С ГРИЖА КЪМ ХОРАТА!
Общински предизборен щаб
на коалиция „БСП за България“ Троян

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button