Три медала за КК“Атнес“ Троян в София

Три медала за  „Атнес“ Троян в София

Около 300 състезатели от 6 клуба участваха в шампионат „Цанев“  по карате на 27-ми февруари в София.

От Атнес се включиха 7 спортисти, които завоюваха 3 медала – Виктория Инковска  – златен; Кристиян Ганев – сребърен и Енис Раафет – бронзов.

На следващия ден се проведе контролна среща за всички възрасти между НСА Файтърс и Атнес в София, като в късния след обед  приключи с изпит за каратеките от клуба на домакините.

Да припомним,че през изминалата година клуба по карате чества 30 години от създаването си. Водените от сенсей Емил Атев, троянските каратеки постигат успех след успех. Стъпка по стъпка троянските състезатели пробиват пътя на едни от най – добрите клубове в България.

Освен успехите на ниво елитен спорт, за „Атнес” Троян приоритет бе работата с деца.

Най – малките каратеки за поредна година доказаха, че на татамито не отстъпват по нищо на по-големите спортисти от клуба. Сред най- добре представилите на турнирите в Кюстендил, Бургас, София и Плевен заслужава да се отбележат имената на Виктория Инковска, Елена Маркова, Калина Николова, Кристиан Илиев, Енис и Нелис Раафет, Александра Николова, Виктор Василев и Виктория Дочева.

По повод честване на 30-годишнината си, Клуба бе удостоен от Ръководството на Община Троян със „Златен герб – Троян“. Сред спортистите с най – голям принос за успехите и полученото високо отличие през годините са Красимир Лалев, Цветомир Стоилов, Павлин Дишев, Пламен Мошеков, Минко Гечев и др.

С тези спечелени три медала в София те откриха новия сезон на  победите.

Свързани статии

Back to top button